Poziv građanima Sarajeva: Sarajevo Mind Map

Dokumentiranje svakodnevne interakcije građana Sarajeva sa svojim gradom

‘Sarajevo Mind Map’ je novi internacionalni teatarski projekt koji se razvija u saradnji Sarajevskog ratnog teatra – SARTR-a i organizacije MitOst. Ideja projekta je dokumentirati svakodnevnu interakciju građana Sarajeva sa svojim gradom, zbog čega se pozivaju svi zainteresovani građani Sarajeva da podijele svoje doživljaje i priče vezane za iskustvo življenja u Sarajevu ili u određenom dijelu Sarajeva.

Vaše riječi, fotografije, videozapise, ili muziku vezane za temu projekta, zajedno sa vašim kontakt detaljima, pošaljite na adresu sarajevomindmap@gmail.com. Na istu adresu se prijavite i ukoliko želite direktno doći u SARTR i ispričati svoju priču o Sarajevu. Rok za prijavu je 23. juni 2015. godine, a intervju će biti održani 26. i 27. juna 2015. godine u SARTR-u.

Materijali koje sakupimo će biti korišteni kao sadržaj pozorišne predstave koja će premijerno biti izvedena u SARTR-u početkom septembra 2015. godine. Unutar projekta ćemo realizirati i niz multimedijalnih radionica o teatru, plesu i filmu.

Više informacija o projektu:
web: joannamazielinska.wix.com/sarajevomindmap
facebook: facebook.com/events/881313305266686/
telefon: 060 336 95 88

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *