Premijerni nastup karizmatične umjetnice u BiH

Mariza by Carlos Mateus de LimaOstalo je još svega nekoliko dana dana do koncerta portugalske dive Marize koja će se sarajevskoj i bosanskohercegovačkoj publici predstaviti 17. maja u Bosanskom kulturnom centru.

Marizina interpretacija i scenski nastup odavno su osvojili publiku i kritiku širom svijeta, a nastupi održani u prestižnim koncertnim dvoranama, kao i hvalospjevi u recenzijama njenih albuma i koncerata najbolji su pokazatelji vrijednosti Marizine izvedbe i snage njene muzike.

Koncerte ove karizmatične umjetnice prepoznatljivog imidža i očaravajućeg glasa, pratit će i vrhunska produkcija.

“Planirajući produkciju ovog koncerta, odlučili smo ne napraviti ni jedan kompromis tehničke prirode. Ideja je vrlo jednostavna – obezbjedit ćemo vrhunsku tehniku kako bi koncert i u produkcijskom smislu bio identičan Marizinim koncertima u svjetskim metropolamaâ”, izjavio je Edin Zubčević iz agencije Gramofon.

Sarajevski koncert dio je turneje kojom Mariza promovira svoj posljednji DVD “Terra em concerto”. Nakon Sarajeva turneja će biti nastavljena u gradovima Slovenije, Belgije, Njemačke i Poljske.

Za koncert u Bosanskom kulturnom centru vlada veliki interes posjetilaca iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, a ulaznice se po cijeni od 60 KM još uvijek mogu kupiti u box officeu BKC-a od 12 do 21 sat.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *