Pretplatne karte za maj od 27. aprila

Prodaja pretplatnih karata za maj za sve kategorije korisnika prevoznih usluga, osim za penzionere, počinje u srijedu 27. aprila 2011. godine.

Autobusi GRAS-a

Prodaja penzionerskih kupona za maj za penzionere sa visinom penzije preko 300 KM počinje u ponedjeljak 9. maja a penzioneri su obavezni zamjenu kupona izvršiti do 16. maja. Prodaja će se vršiti na određenim lokacijama i to: penzioneri sa visinom penzije od 301 do 400 KM kupone za prevoz mogu kupiti na prodajnim mjestima: Ćumurija, Otoka, Ali-pašin Most, Vogošća, Dobrinja, Ilidža i Hadžići.

Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije od 401 do 500 KM su: Latinska Ćuprija, Ali-pašin Most, Nedžarići, Ilidža, Otoka, Dobrinja, Hadžići i Vogošća. Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije iznad 501 KM su: Ćumurija, Ali-pašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja i Vogošća.

Prilikom preuzimanja kupona penzioneri kojima penziju isplaćuje Zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje FBiH i RS, obavezni su donijeti kopiju i orginal čeka od penzije za mart a penzioneri koji ostvaruju penziju iz drugih fondova obavezni su donijeti februarski ček od penzije.

Za penzionere koji posjeduju besplatne penzionerske kupone na kojima je naznačen period važenja april – maj – juni 2008. godine produžava se period važenja istih do 30. juna 2011. godine, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću GRAS-

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.