Promocija knjige Bijeli tunel, Alme Đozić

Knjiga sa snažnom motivacijskom karakteristikom, stamenim ličnim svjedočenjem o hrabrom i iskrenom suočavanju sa najstrašnijom stvarnošću popločanoj optimizmom i snagom volje za životom

Bijeli tunel (Alma Đozić)

U utorak, 14. jula 2015. godine u 19 sati, u sarajevskom klubu Carpe Diem (Valtera Perića 3/1), biće održana promocija knjige koja je mnoge ostavila bez riječi nakon što su je pročitali. Zbirka priča BIJELI TUNEL, dr. Alme Đozić, knjiga je sa snažnom motivacijskom karakteristikom, stamenim ličnim svjedočenjem o hrabrom i iskrenom suočavanju sa najstrašnijom stvarnošću popločanoj optimizmom i snagom volje za životom.

Ovo je zbirka autentičnih emocija opisanih su britkim, jasnim, živopisnim jezikom književnog znalca, iako se radi o autorici koja objavljuje prvu knjigu. Osim neupitne književne kvalitete i neobične poetske pripovjedne ljepote Almina zbirka ima snažnu motivacijsku karakteristiku, tako da je neki ljubitelji stvaralaštva već doživljavaju kao bosansku verziju čuvene Louise L. Hay.

Djelo je protkano dubokim mislima i porukama, a bavi se suštinskim pitanjima, od kojih je jedno od najvažnijih bezuvjetna ljubav i sva njena iskušenja. Ne traži odgovore već daje precizne definicije koje pršte od mudrosti, znanja i iskustva. Spisateljica nema vremena za greške, želi iskoristiti svaki trenutak življenja i zato piše u prezentu – prošlost je prošla, a budućnost je neizvjesna!

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *