Pronađi svoj put

Career Days 2009, Pronađi svoj putCentar za razvoj karijere studenata Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, organizuje treću berzu rada EFSA Career Days 2009, sa motom „Pronađi svoj put”, sa ciljem omogućavanja lakšeg pronalaska zaposlenja i unaprjeđenja karijere za studente Ekonomskog fakulteta.

>> Program i najava događaja

Osnovna svrha EFSA Career Days 2009 je povezati kompanije koje posluju u Bosni i Hercegovini i studente našeg Fakulteta. Cijenimo da bi ovo druženje moglo rezultirati sklapanjem konkretnih dogovora oko obavljanja studentske prakse i eventualnog budućeg angažmana tek diplomiranih ekonomista u ovim prestižnim kompanijama.

Kompanije će imati priliku da se predstave zainteresiranim studentima, prezentuju svoj promotivni materijal, informišu studente o otvorenim pozicijama i mogućnostima zaposlenja i izgradnje karijere.

Istovremeno, studenti će imati priliku predati svoje biografije predstavnicima prisutnih kompanija. Studenti će imati priliku da saznaju više o mogućnostima za razmjenu studenata kao i da čuju interesantna predavanj još interesantnijih predavača.

>> Program i najava događaja

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *