Radovi na sarajevskim cestama tokom vikenda

radoviU subotu od 8 do 20 sati će biti obustavljen saobraćaj za motorna vozila u jednoj saobraćajnoj traci u ulici Zmaja od Bosne na raskrsnici s ulicom Franje Račkog, dok će druge saobraćajne trake ostati slobodne za saobraćaj.

U istom pelriodu u nedjelju od 8 do 20 sati će biti obustavljen saobraćaj za motorna vozila u dvije saobraćajne trake u ulici Zmaja od Bosne na raskrsnici s ulicom Franje Račkog, dok će desna saobraćajna traka ostati slobodna za saobraćaj.

Privremenu izmjenu saobraćaja je najavio i sarajevski GP “Put” za ponedjeljak 7. juna u ulici Ante Babića, radi sanacionih radova. Izmjena se odnosi na dio od raskrsnice ulice Ante Babića i ulice Safeta Hadžića do raskrsnice ulice Ante Babića i ulice Aleja Bosne Srebrne, od ponoći do isteka dana. U navedenom periodu saobraćaj će biti obustavljen u ulici Ante Babića smjer Dobrinja – Nedžarići na dijelu od raskrsnice ulice Ante Babića i ulice Safeta Hadžića do raskrsnice ulice Ante Babića i ulice Aleja Bosne Srebrne. Saobraćaj za motorna vozila će biti obustavljen u dvije saobraćajne trake, na smjeru Dobrinja – Nedžarići, dok će druge dvije saobraćajne trake, u smjeru Nedžarići – Dobrinja ostati slobodne za odvijanje saobraćaja u oba smjera.

Što se tiče gradskog saobraćaja, u subotu i nedjelju će biti obustavljen saobraćaj u ulici Zmaja od Bosne na raskrsnici s ulicom Franje Račkog radi izvođenja radova na zamjeni istrošenih šina.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *