Ranio dvije osobe i pobjegao

pištoljČetrdesetpetogodišnji Hanefija Hasanović i pedeset dvogodišnji Salko Muminović, obojica iz Sarajeva, su povrijeđeni u pucnjavi koja se desila u subotu, 25. aprila, u 04:30 sati u kafani Jezero, u Ulici Patriotske lige, nedaleko od Pionirske doline u Sarajevu.

Na njih je iz pištolja pucala osoba koja se trenutno nalazi u bjekstvu. Policiji je poznat identitet osobe i intenzivno traga za bjeguncem.

Hasanović je zadobio prostrel natkoljenice, a Muminovića je zrno okrznulo po glavi. Nakon pucnjave povrijeđenima je ljekarska pomoć pružena na CUM-u bolnice Koševo, nakon čega je Hasanović zadržan na liječenju u Odjelu ortopedije. Muminović je nakon ukazane pomoći pušten kući.

Policijski uviđaj u kafani Jezero bio je otežan, jer je nakon pucnjave očišćena krv sa poda kafane i tom prilikom su uklonjene čahure ispaljenih metaka.

Iz policije kažu da im je Hasanović od ranije poznat. Hasanović je u krajem 2004. godine bio u zatvoru zbog nasilja u porodici, nakon prijave o maltretiranju i prebijanju supruge i kćerke.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *