Rekonstrukcija javne rasvjete u Novom Sarajevu

Vilsonovo šetalište, Sarajevo, BiHOpćina Novo Sarajevo je putem Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo organizovala izvođenje radova na rekonstrukciji javne rasvjete na 11 lokaliteta.

Radovi bi se trebali izvoditi u ulici Vilsonovo šetalište, na dijelu od mosta Malta do mosta Topal paše; ulica Radnička od broja 10 do broja 64; pasarela – pješački most u ulici Drinjska; ulica Posavska kod broja 32; ulica Grbavička 14 do 18; naselje Grbavica I (kod Osnovne škole „Kovačići”) u ulicama Zagrebačka i Grbavička ; naselje Grbavica II (kod Osnovne škole Grbavica II) u ulicama Behdžeta Mutavelića i Kemala Kapetanovića; ulica Ćamila Sijarića kod broja 58; ulica Trebevićka od broja 27 do 35; prostor oko pravoslavne crkve u ulici Zmaja od Bosne i prostor oko fontane u ulici Kemala Kapetanovića.

Projekat realizira Zavod za izgradnju KS i predstavlja prvu fazu realizacije sporazuma sklopljenog između Općine Novo Sarajevo i Zavoda za izgradnju KS.

Naredna faza je izgradnja javne rasvjete u naselju Šanac i rekonstrukcija javne rasvjete na dijelovima područja Općine Novo Sarajevo. Druga faza će se izvoditi u periodu oktobar/novembar ove godine.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Jedan odgovor na “Rekonstrukcija javne rasvjete u Novom Sarajevu”

  1. koldzo rijesi saobracajni haos oko grbavica shipping centra umjesto sto mijenjas sijalice

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *