Roberta na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi

Roberta KrmpotićCijeli svijet će u naredih mjesec dana ličiti na veliku fudbalsku loptu.

Od 12. juna do istoznamenkastog jula se igra se Svjetsko fudbalsko prvenstvo i to još u Južnoj Africi, a to je krajnji događaj i vrhunsko zadovoljstvo svakog zaljubljenika u fudbalsku igru s loptom i nogom, kojom i mene zaraziše nekad u djetinjstvu.

Tu činjenicu su iskoristili ovi divni ljudi :-) da me kao urednicu sportske rubrike pošalju na jedno vjerujem divno jednomjesečno putovanje “na kraj svijeta”, s kojeg ću vam redovno donositi informacije iz prve ruke na ne baš tipičan način. Biće tu i statistike, dakako, ali ona neće biti jedino, niti najbitnije što ćete od mene dobijati tokom trajanja Svjetskog fudbalskog prvenstva 2010.

Sve će to biti oblikovano u jedan blog na sarajevo.co.ba portalu putem kojeg na nešto drugačiji način možete pratiti šta se sve dešava u zemlji nekad poznatoj do aparthejdu, nasilju i ljudskoj gluposti, a u novije vrijeme, zahvaljujući i ovom događaju, vrijeme je došlo da se na Južnoafričku republiku gleda kao na destinaciju za ljubitelje odmora i uživanja.

Budite konektovani i pratite šta se dešava jer ja već 9. juna pakujem “koferčiće” i bježim u “zemlju lavova i tigrova”. :-)

piše: Roberta Krmpotić

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *