Š'a je ba, š'o me gledaš?

Poštovani građani grada Sarajeva,

skrećemo vam pažnju i upozoravamo da ako čujete riječi “Š\'A JE BA, Š\'O ME GLEDAŠ?” one mogu biti kobne po vas ili po vašu djecu.

To su posljednje riječi koje je je pokojni Denis Mrnjavac čuo u svom životu i to kao putnik, tačnije kao korisnik usluge gradskog prevoznika JKP “GRAS”.

Ovdje ste sigurni?

Ako se nadate da će vas društvo u tom času zaštiti, varate se. Neće! Društvo će vas zaštiti tek nekoliko godina nakon vaše smrti ili teškog i nevinog stradanja vaših najbližih. Toliko treba vremena da se u našem društvu čuje riječ PRAVDA.

Prvooptuženi za ubistvo pokojnog Mrnjavca osuđen je na 10 godina. Da li će PRAVDA stići i saučesnike tog gnusnog ubistva u punom tramvaju putnika ili će biti onako kako nas pokušavaju naučiti iza rata, znate “PO ZAKONU”, saznat ćemo 22. juna 2009. godine (u ponedjeljak) pred Kantonalnim sudom u Sarajevu, Šenoina 1, u 14.00h kada se očekuje presuda za saučesnike.

Mirnim okupljanjem pred Kantonalnim Sudom u navedenom terminu pokažimo porodici Denisa Mrnjavca i ostalim porodicama koje su žrtve bahatog i svirepog ponašanja nekolicine da nisu sami, vlastima da želimo sigurniji grad i državu, a sudijama i tužiocima da želimo pravdu.

Smatramo da se ti ljudi svojim odgojem i ponašanjem nisu prilagodili činjenici da je Sarajevo GRAD, i to glavni grad jedne male države. Oni su se nadali da je ovo DŽUNGLA i da se u džungli ne odgovara ni za kakvo djelo, pa ni za djelo krvavog ubistva učinjenog iz zabave i radi dokazivanja snage i statusa u mafijašim krugovima.

“Š\'A JE BA, Š\'O ME GLEDAŠ?” – Vidimo se pred Sudom!

Udruženje Akcija građana

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *