Čuda izborne godine: Sanacija rupa oko tramvajskih šina

oštećenja tramvajske pruge, SarajevoRadovi na sanaciji udarnih rupa oko tramvajskih šina u ulici Mula Musafa Bašeskija počinju odmah po potpisivanju ugovora sa izvođačem radova KJKP “Rad”, a bitan faktor za početak radova predstavljaju vremenske prilike.

Radit će se ručni iskop oštećenog asfalta i betona uz tramvajske šine sa utovarom i odvozom na gradsku deponiju. Radovi će se izvoditi sa odgovarajućim znakovima za učesnike u saobraćaju i privremenim prekidima u radovima zbog prolaska šinskih vozila.

Još jedan primjer da ovom gradu treba svaka godina biti izborna jer kako drugačije objasniti ovu pomamu za građevinskim radovima i obnovom na infrastrukturi i saobraćajnicama usred zime osim željom da se vladajući prikažu brižnima u toku svojih kampanja.

Al’ u kakvom smo jadnom stanju čini se da je bolje ikad nego nikad ili bolje ikako nego nikako. Je li baš tako?

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *