Čuda izborne godine: Saniran fasadni zid objekta uz Staru pravoslavnu crkvu

Saniran fasadni zid objekta uz Staru pravoslavnu crkvuZavršena je sanacija oštećenja na fasadnom zidu objekta uz Staru pravoslavnu crkvu koja je počela prošle sedmice.

Naime, ustanovljena su oštećenja na fasadnom zidu objekta uz Staru pravoslavnu crkvu, te je, zbog postojanja opasnosti za sigurnost građana, odlučeno je da se pristupi sanaciji oštećenja.

Izvršeno je čišćenje suvišnog materijala i šuta oko objekta i obijanje starog oštećenog fasadnog maltera, a nakon toga je stavljen cementni špric preko površine koja je obijena.

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *