Sarajevo i ove godine dobija sajamsko selo

Od 12. decembra 2013. godine, do 14. januara 2014. godine, Holiday Market će upotpunjavati zimsku atmosferu u olimpijskom gradu.

Sarajevo Holiday Market 2013

Pripreme za treći Praznični market na sarajevskom Trgu Oslobođenja su uveliko počele. Na Trgu Oslobođenja je počelo postavljanje drvenih kućica, nakon čega slijedi ukrašavanje ovog dijela svjetlosnim i drugim efektima, te postavljanje velike jelke. Sajamska manifestacija sa brojnim kulturnim i zabavnim sadržajima za sve generacije svečano će biti otvorena 12. decembra 2013. godine, a Holiday Market će upotpunjavati zimsku atmosferu u olimpijskom gradu sve do 14. januara 2014. godine.

Tokom trajanja sajma, kao i prethodne dvije godine, očekuju su nastupi brojnih muzičkih grupa i pjevača, a najmlađi će imati priliku da se druže i sa Djedom mrazom, dok će stariji imati priliku prošetati sajamskim dijelom, te nabaviti suvenire, odjevne predmete, hranu i piće, te druge raznolike proizvode. Holiday Market je prvi put održan na Trgu oslobođenja od 15. decembra 2011. do 15. januara 2012. godine. Doživite zimu u njenom punom sjaju.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *