Sarajevo za e-Novine

U četvrtak, 11. februara 2010. godine, mala ali snažna ekipa odanih čitalaca i fanova e-novina priređuje akciju prikupljanja novca za ovu redakciju koja je u teškoj finansijskoj krizi.

Za e-Novine u Sarajevu

U Balkan cafeu to veče moći ćete kupiti specijalni broj Književnog žurnala sa nekim od najzanimljivijih tekstova sa e-novina, te intervjuom sa Petrom Lukovićem, kupiti zadnji broj teorijskog časopisa (sic!), licitirati za ekskluzivno pred-izdanje nove zbirke priča Lamije Begagić, kupiti majice, bedževe, bookmarke i naljepnice sa prikladnim sloganima.

Ne volim vas, gospodine predsedniče (Petar Luković)

Sav novac prikupljen od ovih stvarčica od simboličkog značaja biće doniran E-novinama, a organizatori će se pobrinuti da uz svrsishodni dio večeri ide i odlična atmosfera. Organizatori večeri u pregovorima su sa Tomislavom Markovićem, zamjenikom urednika E-novina, koji bi mogao svojim dolaskom uveličati ovaj događaj, te razmijeniti koju riječ sa čitaocima e-novina koji dođu te večeri u Balkan Cafe.

Diskriminacija je srce Srbije (Toma Marković)

Donatorsko veče počinje u 20 sati, ulaznice se ne naplaćuju, ali pripremite sitan novac za pokoju naljepnicu, bookmark ili bedž. Svaka vaša marka, nada je za nezavisno i kritično novinarstvo.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *