Šarena parada pokreće Kid's Fest

Pozivamo vas i vašu djecu da osmislite i na sebe nabacite šarene kostime, maštovitu odjeću, maske, raznobojne šešire i kape…

Kid's Fest 2012
Kid's Fest 2012
Kid's Festival je najveći nezavisni događaj za mlade u Jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine, više od 40.000 djece iz cijele Bosne i hercegovine, učestvuje na Festivalu.

Ovogodišnji Kid's fest traje od 8. do 12. juna, a sve počinje Šarenom Kid's Paradom, koja 8. juna od 16 sati kreće iz srca Sarajeva – Baščaršije. Parada će nabacivati osmjeh na lice svima koji se zateknu na Baščaršiji, Ulici Ferhadija, na Trgu djece Sarajeva, pa sve do Zetre, gdje će od 18:30 sati biti održana specijalna filmska projekcija.

“Pozivamo vas i vašu djecu da osmislite i na sebe nabacite šarene kostime, maštovitu odjeću, maske, raznobojne šešire i kape… i priključite se našoj šarenoj paradi”, pozivaju iz organizatori, napominjući da će najatraktivniji kostimi biti nagrađeni.

Zanimljiv i raznovrstan program i ove će godine biti kombinacija je rdionica, štandova, zabave, filmova, predstava, obrazovnih dešavanja… Od 9. do 12. juna, Kid's Festival će biti održavan u Zetri, gdje će klinci i klinceze imati priliku prisustvovati sljedećim sadržajima:

14:00h Početak dnevnih radionica, izložbi, štandova
17:00h Kid's Cosmic Show
18:00h Početak filmske projekcija (ulaz u dvoranu od 16:30h)

mapa područja

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *