Spajalica za mlade

SpajalicaSPAJALICA je obrazovno-razonodni centar za mlade, koji je otvorilo Udruženje KULT s Ilidže 2008. godine. Predivni prostrani park, u kojem su i rimske iskopine, prirodno je okruženje Centra.

SPAJALICA mladim ljudima nudi mogućnost da nadopune svoje znanje stečeno u školi i da smisleno ispune slobodno vrijeme koje imaju, a da pri tom izdvajaju minimalna novčana sredstva.

Vizija Obrazovno razonodnog centra za mlade SPAJALICA jeste društvo koje mladim ljudima nudi, da, ispunjavajući svoje slobodno vrijeme sa smislom, postanu zadovoljnim i društveno odgovornim građankama i građanima.

U ponudi SPAJALICE je i omladinski hostel, koji je idealan za sportske grupe, udruženja, timove i slično (jedna šestokrevetna i jedna osmokrevetna soba, s mogućnošću korištenja seminarskih prostorija).

Ukoliko želite usavršiti svoje poznavanje nekog stranog jezika ili ste oduvijek željeli naučiti vještinu fotografiranja, slikanja, pravljenja nakita…, SPAJALICA nudi i to!

U toku je upis na kurseve/obuke, a ponudu možete naći na mladi.org. Ako se na kurs prijave 2 ili više članova porodice, možete ostvariti popust od 20%.

Vaša SPAJALICA

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *