Šta bi se tek dešavalo da nije bilo prenosa

Fudbaleri Sarajeva jučer su u Mostaru odigrali jednu od boljih utakmica u ovoj sezoni ali bez obzira na to nisu uspjeli ostvariti pobjedu, ponajviše “zahvaljujući” djeliocima pravde.

Ovdje se ne radi o subjektivnom mišljenju, niti jednostranom posmatranju, obzirom da su gledaoci putem malih ekrana mogli pratiti “derbi kola” i sami se uvjeriti u nedoraslost sudačke trojke za ovako značajne susrete u ionako svim i svačim načetom bosanskohercegovačkom fudbalu.

Mehmed Janjoš, FK Sarajevo, Sarajevo, BiH“Ja nisam od onih koji u kritikovanju sudija traži alibi za slabu igru svoga tima ali mislim da smo ovaj put stvarno žestoko pokradeni. Odigrali smo jako dobro ovu utakmicu i ni po čemu nismo zaslužili da nam sudija ovo uradi. Prvo Žuržinov namjerno udara Rizvanovića, a sudija se pravi da to ne vidi. Nakon toga primamo gol iz ofsajda i na kraju gubimo dva boda. Drago mi je da je televizija prenosila utakmicu pa su svi zaljubljenici fudbala u našoj zemlji mogli vidjeti čistu “krađu” na djelu. Zamislite šta bi se tek dešavalo da nije bilo prenosa. Mislim da je ovo sramota. ne znam šta da radim dalje i da li uopšte da igramo ovakvu ligu. Poslije ovoga mojim igračima sigurno neće biti do igre. Što da igraju i “ginu” za svoj klub, ako će nam sudije ovako krojiti sudbinu. Nama sada slijede teške utakmice, a vjerujte da će nakon ovoga igrače biti jako teško psihički vratiti. Ja zaista u ovom trenutku ne znam šta da radim”, vidno razočaran izjavio je Mehmed Janjoš, strateg FK Sarajevo, nakon susreta.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *