Stereo MC\'s na Demofestu

Stereo MC\'sOvogodišnji Demofest će biti održan od 21. do 24. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

“I ove godine, u susret oporavljanju svijeta od ekonomske krize, odlučili smo da ulaz ne naplaćujemo tako da će svi posjetioci moći da prisustvuju svim sadržajima festivala potpuno besplatno.”, poručuju organizatori.

Treći Demofest će prvog dana, nakon predstavljanja deset demo bendova, donijeti koncert kultnih Britanaca – Stereo MC\'s. Ovo je prvo gostovanje Stereo MC\'s-a u Banjaluci. Stereo MC\'s je engleska alternativna hip-hop/acid jazz grupa koju su oformili sedamnaestogodišnji Rob Birch (pjevač) i Nick “The Head” Hallam (sintisajzer, kompjuteri, skrečovanje).

Program trećeg Demofesta počinje 21. jula izložbom Dejana Šijuka u koju će biti uključeni svi kreativni radovi Demofesta, od 2008. pa sve do danas. Nakon izložbe, u 13h, očekuje nas radionica iskusnog i priznatog beogradskog novinara Gorana Tarlaća pod nazivom „Medijske strategije mladih bendova”. Koja će biti održana u Demofest klubu, koji će ove godine biti jedna od festivalskih lokacija.

“U 16 sati nas u Multiplexu Palas očekuje besplatna projekcija filma Fame, koji je inspirisan velikim istoimenim hitom iz 1980. Film prati grupu plesača, pjevača i glumaca tokom četiri godine njihovog školovanja u njujorškoj Srednjoj školi primjenjenih umjetnosti.

A onda se selimo na Kastel. Od 21 sati očekuje nas nastup 10 demobendova čija će imena biti uskoro poznata. Nakon njihovog predstavljanja publici na scenu se penje bend ZAA, bend iz Kruševca koji je na prošlogodišnjem festivalu osvojio 3. mjesto.”, kaže Brankica Stojanović, portparolka Demofesta.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *