StudID: Popusti za studente

kupovinaRealizacija projekta Studid, prema kojem će svi studenti sa karticom udruženja istoimenog naziva imati posebne povlastice pri kupovini, putovanjima, kursevima i slično, počinje u danas (7. juni 2010).

Do sada je sklopljeno više od 40 ugovora sa firmama iz raznih oblasti. Studid karticu mogu izvaditi svi studenti sa ovjerenim indeksom za tekuću godinu, te uplatom članarine od deset maraka, a koja će vrijediti također tokom cijele kalendarske godine.

“Svakim danom sve je više kompanija i firmi koje se javljaju kako bi sklopile ugovore sa nama. Ovim projektom studenti ostvaruju popuste iz raznih oblasti. U projektu idemo ciljano na to da ne stvaramo konkurenciju jer su nam bitni lojalni partneri”, istakao je Velid Alibašić, student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije i predsjednik Udruženja Studid.

Do sada su potpisani ugovori sa trgovačkim centrima, prodavnicama garderobe, putničkim agencijama, knjižarama, Centrom Skenderija i JU Bazen Otoka, Termalnom rivijerom, benzinskim stanicama, kompanijama za pružanje liječničke pomoći…

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

2 Odgovori na “StudID: Popusti za studente”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *