Štuke promovišu novi spot

Letu štuke, scena iz spota MaliSarajevska grupa Letu štuke će, u srijedu 14. oktobra u 13:00 u gornjoj sali beogrbadskog Doma omladine, promovisati svoj najnoviji spot za pjesmu “Mali”.

Treći spot sa aktuelnog albuma “Proteini i ugljikohidrati”, Štuke će predstaviti na mjestu gdje je većim dijelom i snimljen. U velikoj sali DOB, grupa je u aprilu, u organizaciji agencije Long Play, održala svoj prvi koncert u Beogradu.

Izuzetno pozitivne reakcije na koncertni debi u Beogradu su rezultirale njihovim nastupom u augustu na festivalu muzike i piva “Beer Fest” na Ušću, gdje su usred noći privukli više od 15 hiljada posjetilaca.

Kao i na koncertu u Domu omladine, u spotu “Mali” gostuju Štukoljupci, glumci Sergej Trifunović i Srđan Žika Todorović. Režiser spota je Bane Antović, a rađen je u studiju “Rekreativna produkcija”.

Gost promocije će biti Zoran Marković Zonjo, član crnogorske multimedijalne grupe “The Books of knjige”, koji je za grupu Letu štuke radio prethodni spot “Psycho”, također pjesmu sa albuma “Proteini i ugljikohidrati”.

Ulaz na promociju je slobodan i poželjan za sve Štukoljupce koji se zateknu u Beogradu.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *