Štuke snimile video Mali

Dino Šaran, Letu ŠtukeSarajevska grupa Letu štuke promovisala je nedavno novi spot za pjesmu “Mali”, koja je privukla u Dom omladine Beograda mnoštvo fanova i novinara!

Ovaj spot je u potpunosti sniman na području Beograda, režiser spota je Bane Antović a produkciju spota potpisuje “Rekreativna produkcijaâ”.

“Nekako mislili smo da će to biti najbolja atmosfera, jer je to bio naš prvi beogradski koncert. Nije bilo ništa isplanirano. Bane (Antović) se tu našao i snimili smo dosta toga na tonskoj probi i nešto sa koncerta. Spot izgleda malo retro kao iz 1989. godine. Podsjeća na predratni period. Nosi atmosferu i energiju koja je vladala na koncertu. Vrlo je jednostavan i multifunkcionalan.â”, kaže Dino Šaran, frontmen Štuka.

“Bitno je u spotovima da bend dovedete i kontekst u kom se osjeća komforno i gdje emotivno komunicira sa publikom. Cilj je bio da prenesemo fenomenalan prijem Letu štuka u Beogradu. Prosto je nevjerovatan trenutak kada se vidjelo da je za vrijeme koncerta Štuka hol sa šankom ispred ulaza u dvoranu bio prazan. Obično na svakom koncertu tu stalno bude dosta ljudiâ”, riječi su režisera spota, Baneta Antovića.

Pogledajte novi spot za pjesmu “Mali”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *