Sutra veliki koncert Zdravka Čolića na Koševu

Kao što već znate, Zdravko Čolić će nakon više od 30 godina održati veliki koncert na koševskom stadionu u svom rodnom Sarajevu.

Čola na koncertu
Čola na koncertu
Pripreme za koncert koji će biti održan u subotu, 31. jula 2010. godine od 21 sat idu kako je planirano, a ulaznice za koncert se još uvijek mogu nabaviti na prodajnim mjestima u Ferhadiji, na Skenderiji, te na prodajnim punktovima koševskog stadiona.

Obzirom na veliki interes koji vlada za navedeni koncert, u prodaju je pušteno dodatnih 3'500 ulaznica, a sama bina, impozantne veličine je pomjerena dublje prema jugu kako bi se osigurao dodatni prostor za posjetioce.

Validne ulaznice za koncert su samo one kupljene kod ovlaštenih prodavača sa naznačenom cijenama ulaznice koje iznose 10, 12 i 15 KM.

U subotu, 31. jula, na dan koncerta će biti izmjenjen režim saobraćaja u glavnom gradu, na području koševskog stadiona, pa imajte na umu vrijeme koje će vam biti potrebno da stignete. Stadionske kapije će biti otvorene od 18:15 sati, kako bi se svi mogli na vrijeme smjestiti i kako bi se izbjegla gužva na ulazima.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *