Trostruko ubistvo u Sarajevu

Policajci na zadatkuDanas se u sarajevskom naselju Stup desilo trostruko ubistvo.

Nakon odjave policija je u popodnevnim satima izašla na lice mjesta u Dobrinjskoj ulici na broju 64. Zatečena su beživotna tijela dva muškarca i jedne žene.

Ubistva desila u privatnoj kući čiji je vlasnik u Njemačkoj te da ih je izvršio podstanar s inicijalima M.M. Radio Federacije javlja da je u pitanju 50-godišnji Mehmed Muhović.

Uhapšeni počinilac ubistva je Mehmed Muhović rođen je 1959. godine u Beranima, Crna Gora, dok su njegove žrtve Vidosav Diković i Slobodan Vitezović iz Užica, te Zorica Mandić iz Sevojna u Srbiji. Muhović je reketare sa kojima se zna od ranije zatekao u kući.

Oni su ga počeli tući Muhovića, potom je njegova supruga istrčala vrišteći na ulicu, nakon čega su ga pustili, bojeći se da neko od susjeda ne uđe u kuću, što je Muhović, najvjerovatnije, iskoristio da uzme pištolj i ubije ih.

Muhović se nije opirao hapšenju, a u trenutku hapšenja je po licu imao modrice.

Komšije kažu da je Muhović imao firmu ili boks na sarajevskoj pijaci Stup te da nije bio komunikativan, nikada ranije nije pravio probleme, a kuća u kojoj živi je vlasništvo Muhovićevog rođaka koji se trenutno nalazi u Njemačkoj.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *