Uskoro Sajam šljive u Gradačcu

Bimal, Studen-AgranaBimal d.d. Brčko, jedini proizvođač jestivog ulja u BiH, i STUDEN-AGRANA Rafinerija šećera su se i ove godine odlučili da učestvuju na 36. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Gradačcu “Sajam šljive” i zajedno sa ostalih 250 izlagača podrže tradiciju i kvalitet ove značajne manifestacije.

Kompanije Bimal i STUDEN-AGRANA Rafinerija šećera ove godine predstavljaju paletu proizvoda koji uključuju brendove Bimal ulja i AGRAGOLD šećer čiji je kvalitet neupitan, a dokaz za to su brojne nagrade na prehrambenim sajmovima u regionu. Gradačački jubilarni sajam je ujedno i izvrsna prilika za susret sa poslovnim partnerima i unapređenje odnosa s potrošačima. S obzirom da preko 250 kompanija izlaže na ovogodišnjem sajmu očekuje se veliko interesovanje posjetilaca za bogatu ponudu na 5000 kvadratnih metara zatvorenog i 8000 kvadratnih metara otvorenog prostora za izlaganje.

“Uzeli smo učešće na ovom sajmu jer predstavlja izvrsnu priliku za druženje nas, ostalih proizvođača i građana ali i svakako zbog velike posjećenosti ovog renomiranog sajma čiji je značaj iz godine u godine sve veći. Upravo zbog toga, agro-industrijski kompleks, kao jedini bh. proizvođač jestivog ulja i šećera svojim učešćem nastoji doprinijeti održanju kvaliteta ove manifestacije. Samo tako možemo biti konkuretni kako na domaćem tako i inostranom tržištu, a ovo je izvrsna prilika da se bolje upoznamo sa našim krajnjim potrošačima koji su nam uvijek na prvom mjestu.”, riječi su Nataše Pucar, ispred domaćeg agro-industrijskog kompleksa Bimal i STUDEN-AGRANA Rafinerije šećera.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *