Uveden studentski popust za predstave Narodnog pozorišta

Omogućavanje mladoj publici da na što povoljniji način uživa u izuzetnom repertoaru, koje Narodno pozorište decenijama njeguje za svoju publiku

Narodno pozorište Sarajevo predstavlja novi način kupovine ulaznica sa pedeset posto popusta za predstave sa tekućeg repertoara za sve studente u Bosni i Hercegovini: ‘Na ovaj način želimo omogućiti našoj mladoj publici, da na što povoljniji način uživa u izuzetnom repertoaru koje Narodno pozorište decenijama njeguje za svoju publiku. Kao vlasnik STUDENT kartice, studenti ostvaruju 50% popusta na kupovinu ulaznica za predstave repriznog repertoara Narodnog pozorišta Sarajevo, u toku umjetničke sezone 2014/15,a ulaznice se kupuju u skladu sa raspoloživim – slobodnim mjestima.’, kažu u sarajevskom Narodnom.

Napominjemo da korisnik kupona ne ostvaruje pravo na premijeru i prvu reprizu predstava Opere, Drame i Baleta, koncerte, predstave i događaje koji nisu u produkciji NPS kao i na gostujuće predstave i ostale vanredne programe. Karticu možete preuzeti na blagajni Narodnog pozorišta Sarajevo uz predočavanje indexa.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *