Vaterpolisti Bosne u Herceg Novom

vaterpoloPauzu u takmičenju vaterpolo lige Vaterpolo saveza Kantona Sarajevo, vaterpolisti Bosne će iskoristiti za gostovanje u Crnoj Gori. Tačnije, biće gosti jedne od najjačih i najkvalitetnijih evropskih ekipa VK Jadrana iz Herceg Novog, aktuelnog prvaka Crne Gore.

Nakon ubjedljivih igara, rezultata i plasmana na tabeli vaterpolo lige VSKS, ovo je prilika da sa izuzetno jakim i kvalitetnim protivnikom „studenti” izmjere svoj kvalitet i rad u proteklom periodu.

Kroz dvije utakmice u subotu i nedjelju, vaterpolisti Bosne će odmjeriti snage sa juniorskom ekipom crnogorskog šampiona, koji je baza za igrače seniorske ekipe, kao i sa drugom ekipom VK Jadrana.

Prema riječima trenera i igrača VK Bosna Ervina Babića, želja je prezentirati rad vaterpolo saveza i onoga što je napravljeno u prethodnih godinu dana, bez ikakvih imperativa rezultata utakmica.

Obzirom da su VK Bosna i VK Jadran Herceg Novi prije godinu dana potpisali ugovor o saradnji, ovo će biti i prilika da se ove aktivnosti unaprijede kroz zajedničke treninge, i prenošenja velikog iskustva i znanja koje imaju igrači i treneri VK Jadrana.

Drugi cilj i realizacija ovog zajedničkog projekta dva kluba, je razmjena mlađih kategorija u ovoj godini, a plan je da se nekoliko puta u toku godine vrše zajedničke pripreme kadetskih ekipa i u Sarajevu i u Herceg Novom.

source.ba / sarajevo.co.ba

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *