Video: Edin Džeko promoviše sretnije odrastanje

Edin Džeko, ambasador UNICEF-a
Edin Džeko, ambasador UNICEF-a
Jučer su u Sarajevu predstavljeni videospotovi “Sad navijam za vas” i “Pokažite da vam je stalo”, u kojima se pojavljuje bosanskohercegovački fudbaler i ambasador UNICEF-a za Bosnu i Hercegovinu Edin Džeko.

U spotovima, uz Edina Džeku, učestvuje jedanaest dječaka iz škole fudbala “Bubamara” i jedna djevojčica koja je imala ulogu sudije.

“Želim pokazati da uspjeh ne dolazi preko noći. Najvažnije je uvijek vjerovati u sebe i naporno raditi na ostvarenju svojih ciljeva”, objasnio je Edin Džeko, dodavši kako u svojstvu ambasadora UNICEF-a želi pomoći da se čuje glas djece.

Videospotovi od tridesetak sekundi promovišu prava djeteta i važnost rada i zalaganja, te predstavljaju poruku i poziv djeci i odraslim da učestvuju u projektima kako bi ostvarili životne ciljeve i pomogli djeci u boljem i sretnijem odrastanju.

“Svi imamo važne uloge u poboljšanju okruženja u kojem djeca odrastaju. Samo zajedničkim zalaganjem možemo stvoriti uslove u kojima će naša djeca odrastati sretnije, zdravije i s boljim obrazovanjemâ”, napomenula je Florence Bauer, predstavnica UNICEF-a u BiH.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Jedan odgovor na “Video: Edin Džeko promoviše sretnije odrastanje”

  1. ima mala kvaka!
    učešće u projektima košta.
    da bi bili npr dio nekog nogometnog tima treba izdvojiti 40tak kmčića.
    ma sitnica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *