Video: Kako se zabavlja sarajevska omladina

Sarajevska omladina se zabavljaKako se zabavlja današnja omladina u glavnom gradu Bosne i Hercegovine demonstrirala su nam tri mala idiota.

Vjerovatno misleći da je to sasvim COOL tri kretena su odlučila pitbulla nahuškati na drugog psa i pustiti ga da mrcvari nedužno biće. Pri tom su upalili kameru i snimali ovaj “junački” čin, te isti objavili na popularnoj društvenoj mreži kako bi stekli što veću popularnost.

U nekim kulturama se psi i jedu, pa je bosanskohercegovačka idiotska omladina očito odlučila promovisati nove težnje i stremljenja svoje generacije.

Imena “junaka novog doba” su Adnan Nikšić, Aner Karović i xxx, sva trojica iz Sarajeva, a video izrazito potresnog sadržaja možete pogledati u nastavku.

Bez obzira da li u ovoj trojici idiota vidite heroje ulice ili krvnike pozdravljamo vas: Svako dobro Bosno i Hercegovino!

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Jedan odgovor na “Video: Kako se zabavlja sarajevska omladina”

  1. TUZNO I ZALOSNO , DA SE OVAKO OMLADINA ZABAVLJA !!!
    OVO NIJE ZABAVA , OVO JE ZLOSTAVLJANJE ZIVIH BICA, ZIVOTINJA !!! UMJESTO DA IH SKLONE SA ULICA, DA SE BORE ZA SELTERE KAKO BI IH SMJESTILI DA NE UMIRU OD GLADI I HLADNOCE A TAKODJE DA NE POBJESNE IDA NE NAPADNU NA LJUDE NA ULICI, ONI PRAVE KRVOLOCNE SNIMKE . UBIJANJA !!! TO MI GOVORI DA SU TA JADNA MLADA STVORENJE , MOMCI – MONSTERI , SPREMNI I DA UBIJU LJUDSKA STVORENJA TAKODJE . GDJE SU VAM KUCNA VASPITANJA , GDJE VAM JE SRCE I DUSA, IMA TE LI IMALO MERHAMETA ? ??? JESU LI VAS RODITELJI NAUCILI UOPSTE , AKO SU MALOLJETNI JA BIH POZVALA I NJIHOVE NA ODGOVORNOST ZAJEDNO SA NJIMA . JA LICNO BIH JAKO BILA SRETNA KADA BIH VIDJELA TE IDIOTE IZA RESETAKA !!! DA STE BILO GJDE NA ZAPADU , DO SADA BI BILI U ZATVORU SIGURNO !!! ZALOSNO !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *