Video: Letu Štuke snimili spot za pjesmu Sami

Letu štuke - SamiU režiji Zorana Markovića-Zonja (The Books of knjige), sarajevska pop-rock grupa Letu Štuke je snimila novi video spot.

Nakon video klipova za pjesmu Psycho , Štuke su dobile jos jedan sjajan spot koji je u potpunosti realizovan u Crnoj Gori. Radi se o prelijepoj baladi Sami, koja se nalazi na njihovom drugom studijskom albumu Proteini i ugljikohidrati.

“Letu Štuke su, po meni, jedan od najzanimljivijih bendova u regionu pa je privilegija sarađivati sa njima. Oni su predlagali jednu drugu stvar za ekranizaciju ali su na kraju ipak popustili pred mojim izborom da to bude upravo pjesma Sami. Kad je pjesma toliko dobra kao što je ova, onda postoji realna mogućnost da je spot totalno uništi. Čini mi se da se to ovog puta nije desilo, već da smo uspjeli pogoditi tu čudnu atmosferu otuđenosti glavnih junaka.”, rekao je režiser Zonjo.

U spotu se pored frontmena Štuka, Dine Šarana pojavljuje i manekenka Maja Jovanović, a za kostime se pobrinula Tijana Todorovič. Stevo Vasiljević je bio direktor fotografije, dok montažu i postprodukciju potpisuje čuka Mihaljević, a organizaciju Darinka Brković.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *