Vojnici posjetili mališane na Pedijatriji

Na Pedijatrijsku kliniku su došli vojnici različitih rangova i rodova od vojnika

Pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine su u četvrtak posjetili mališane koji leže na Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu i družili se s njima uz novogodišnje paketiće koje su obezbijedili iz vlastitih sredstava. U posjetu djeci na Pedijatrijskoj klinici su bili vojnici različitih rangova i rodova od vojnika, vojnika iz Počasne jedinice, oficira, do pilota, što je bila prilika za interesantno druženje i razgovor.

Svrha posjete Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu je bila izmamiti osmijeh i uljepšati barem jedan dan ovim hrabrim mališanima. Ova aktivnost održava se već drugu godinu, i redovna je aktivnost u sklopu organizacije dodjele novogodišnjih paketića za djecu pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

“Često smo domaćini posjetama školaraca kasarnama širom BiH, a današnja posjeta je tek mali znak pažnje prema djeci.”, kaže brigadir Esad Šejtanić, komandant lokacije kasarne Rajlovac OSBiH.

Pokretači akcije su Brigada taktičke podrške i 2. helikopterski eskadron, a odazvale su se sve jedinice OSBiH koje su smještene na lokalitetu Sarajeva.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.