Kategorije
Sarajevske novosti

Volontiraj na 22. Sarajevo Film Festivalu

U želji da se jače poveže sa lokalnom sredinom, Sarajevo Film Festival otvara svoja vrata mladim entuzijastima, koji su voljni raditi kao volonteri za potrebe realizacije programa.

Volonteri na SFF-u: Morate biti punoljetni, govoriti engleski ili drugi strani jezik.
Volonteri na SFF-u: Morate biti punoljetni, govoriti engleski ili drugi strani jezik.

Volontiranje je idealna prilika da se postane dio ovog kulturnog događaja koji, osim pristupa određenom broju projekcija, volonterima omogućava i sticanje praktičnog iskustva organizacije događaja u profesionalnom i prijateljskom okruženju.
Poslovi tehničke pripreme Festivala, pomoć prilikom dočeka gostiju, njihove registracije i smještaja, te rad u festivalskom uredu, samo su neke od brojnih poslovnih mogućnosti koje se nude volonterima. Pored toga što postaju dio jednog velikog i uspješnog projekta, volonteri imaju priliku razvijati vještine koje posjeduju, te usvajati nova saznanja i nove vještine.

Šta se očekuje od volontera/volonterke?

Morate biti punoljetni, govoriti engleski ili drugi strani jezik. Od vas, kao volontera Sarajevo Film Festivala očekuje se: tačnost i ispunjavanje zadataka koje vam zadaju naši koordinatori, te odgovorno obavljanje dužnosti do isteka dogovorenog radnog vremena. Od volontera se očekuje i krajnje profesionalno ponašanje dok su na dužnosti, a pogotovo dok su u prisustvu gostiju Sarajevo Film Festivala.
Više informacija o tome šta vas očekuje =>

Ispunite on-line prijavnicu najkasnije do 30. juna 2016. godine!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *