Zagrljenici u galeriji Java

Jelena Hadžiosmanović, Bez naslovaU okviru jednogodišnjeg projekta “Nijedan dan bez potezaâ” (Nulla dies sine linea), sarajevska galerija Java (Maršala Tita 21) najavljuje majsku postavku fotografija na temu “Zagrljeniciâ” koja će publici biti predstavljena od 27.05. do 24.06.2010.

Inspiraciju smo potražili u Žalicinoj istoimenoj drami i vječnoj temi ljubavi koja je jača od smrti. Ovog mjeseca su se čitavom projektu pridružili novi/e članovi/ice što nam govori da se vrijednost projekta prepoznala među ljubiteljima fotografije i cjelokupne javnosti.

Sabina Ćudić, SjeneMajska izložba je žanrovski ponovo vrlo raznovrsna i promišljanjem autora/ica nadasve zanimljiva i bogata.

Sarajevskoj publici će se predstaviti najrecentniji radovi Ranke Delić, Jelene Hadžiosmanović, Vanje Jovišić, Sabine Ćudić, Vanje Kurtovića, Davora Tomića, Dejana Vladića i drugih. Pozivamo Vas da nas posjetite i uživate u zanimljivoj postavci koja uspješno nastavlja ciklus izložbi koje će Vas iznenađivati iz mjeseca u mjesec u narednih godinu dana.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Objavljeno u Nekategorisano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *