Čuda izborne godine: Zamjena kamenih ploča na Trgu oslobođenja

popločavanje, Trg oslobođenja, Sarajevo, BiHU centralnom, najprometnijem, dijelu Sarajeva, na platou ispred Ekonomskog fakulteta u Sarajevu u toku su radovi popločavanja.

Radovi se izvode u dvije faze, a trenutno je u toku skidanje starih i priprema za postavljanje novih, štokovanih, ploča.

Veći dio posla je već urađen, a nastavak radova na preostalom dijelu pomenutog trga će se nastaviti u oktobru ove godine po završetku turističke sezone.

U Bosni i Hercegovini je u toku IZBORNA GODINA, a to vam svugdje u svijetu bude cca 365 dana kada se vlast dokazuje svojim glasačima na razne načine. Jedan od tih načina je i uljepšavanje životne sredine, pa se tako u sarajevskim opštinama sve nadiglo da dokaže kako se nešto uradilo za mandata.

Nerijetko se čeka upravo posljednja godina, odnosno godina isticanja mandata pa da se zasuču rukavi i prione na posao. Zato se ovi osvrti na učestale radove i popravke i zovu ČUDA IZBORNE GODINE. Kako reče jedan stari pošteni taksista: “Dabogda nam svaka izborna bila”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *