Željo i Pofalićki odigrali revijalnu utakmicu

Povodom 19. marta Dana reintegracije Grbavice, na pomoćnom terenu stadiona na Grbavici odigrana je revijalna fudbalska utakmica.

Revijalna utakmica FK Željezničar i NK Pofalićki (mart 2012)
Revijalna utakmica FK Željezničar i NK Pofalićki (mart 2012)

Revijalni susret su odigrali seniori FK Željezničar i NK Pofalićki. Željo je odnio pobjedu rezultatom 6:1.

Obilježavanje Dana reintegracije

U ponedjeljak, 19. marta ove godine obilježiće se Dan reintegracije naselja Grbavica, Vraca i Kovačići, koji je ujedno i Dan mjesnih zajednica Grbavica I, Grbavica II, Kovačići, Gornji Kovačići i Vraca.

Grbavica pod opsadom
Grbavica pod opsadom

Od službenih aktivnosti je planirano polaganje cvijeća na mostu Suade Dilberović i Olge Sučić u 10:30 sati, šehidskom mezarju Kovači u 10:50h, spomen-obilježju Gornji Kovačići u 11:10 sati, spomen-parku Vraca u 11:30h i spomen-obilježju Grbavica u 11:50 sati.

Od 18 sati, u sali Javne ustanove “Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo” održaće se svečana sjednica savjeta mjesnih zajednica Grbavica I, Grbavica II, Kovačići, Gornji Kovačići i Vraca, na kojoj će se dodijeliti priznanja i nagrade, a nakon toga bi će održan i prigodan kulturno – umjetnički program.

Povodom obilježavanja Dana reintegracije Grbavice, u utorak, 20. marta ove godine u 12:30 sati biće upriličena i podjela ključeva djelimično obnovljenih stanova stanarima zgrade u ulici Zagrebačka broj 3a.

Vezano: Dan kad je vraćena Grbavica

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *