Kategorije
Sportski almanah

Željo i Sarajevo objavili cijene karata za nastupajuću sezonu

Za dvije sedmice počinje Premijer liga za sezonu 2013/14

Utakmicom protiv češke Viktorije Plzen u okviru prvog pretkola Lige prvaka Fudbalski klub Željezničar otvara novu takmičarsku sezonu. Tim povodom su prezentirane nove članske kartice pod sloganom ‘Budi Željo’, koje će biti u prodaji od četvrtka 18. jula 2013. godine u prostorijama kluba.

Budi Željo
Budi Željo

‘Članske kartice će biti raspodijeljene u četiri kategorije, junior, classic, silver i gold, a prodavat će se po cijeni od 20 KM. Nosit će određene pogodnosti i popuste, a navijači koji budu posjedovali članske kartice moći će kupiti godišnje ulaznice po prošlogodišnjoj cijeni, odnosno jug za 50 KM, sjever za 80 i zapad za 150 KM.’, saopštio je direktor kluba Dželaludin Muharemović.

Direktor Želje je objasnio da će cijena godišnjih karata za navijače bez članske karte biti dosta skuplja. Godišnja ulaznica za južnu tribinu koštat će 80 KM, za sjever 120, a zapad 200 KM. Poskupljena su vezana za veće cijene pojedinačnih ulaznica, koje će od naredne sezone također biti za nijansu skuplje. Karta za južnu tribinu koštat će 6 KM, za sjevernu 10 KM, dok će ulaznica za zapadnu tribinu koštati 20 KM.

Cijena ulaznica za uzvratni susret protiv Viktorije Plzen, koji će biti odigran 23. jula, još uvijek nije određena.

FK Sarajevo u novu takmičarsku sezonu ulazi sa mladom ekipom, kojoj je potrebna podrška sa tribina stadiona ‘Asim Ferhatović-Hase’. Stoga pozivaju svoje ljubitelje da iskoristite naredne dvije sedmice i obezbijede svoje godišnje ulaznice.

Koja je vaša tribina?
Koja je vaša tribina?

Cijene su sljedeće: Tribina Sjever “Vedran Puljić” – 40 KM; Tribina Istok – 80 KM; Tribina Zapad – 90 KM; Godišnja VIP ulaznica košta 200 KM, a u cijenu je uključen dres FK Sarajevo. BORDO VIP ulaznica za sezonu 2013/14 košta 400 KM, a u cijenu je također uključen dres FK Sarajevo.

FK Sarajevo nudi i tri paketa ulaznica koje vrijedi za sve tribine:
PORODIČNI PAKET – Učlanite 4 ili više članova uže porodice i dobit ćete sezonsku ulaznicu za tribinu po vašem izboru uz popust od 50%!
BORDO VIP PAKET – Za plaćene 3 Bordo VIP sezonske karte u grupi, četvrtu dobijate gratis.
KORPORATIVNI PAKET – Kompanije imaju popust od 20% za kupovinu 5 i više sezonskih ulaznica.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila ulaznice@fcsarajevo.ba, te pozivom na 033 442 333 i 033 222 280.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *