Zvjezdan Misimović: Hiljadu dresova za BiH

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i zvijezda njemačke Bundeslige zajedno sa telekomunikacijskom kompanijom Fonic iz Njemačke doniraju 1,000 dresova, zajedno sa fudbalskim loptama, osnovnim školama u Bosni i Hercegovini.

Zvjezdan Misimović u Fonic dresuDok se članovi fudbalske reprezentacije BiH pripremaju za bitku u srijedu, za učešće na Svjetskom fudbalskom prvenstvu, već imamo jednog pobjednika. Paralelno uz treninge bh. reprezantacije u sarajevkom naselju Ilidža, Zvjezdan Misimović je odlučio podržati mlade obožavatelje fudbala u svojoj domovini. Uz pomoć mobilnog operatera Fonic iz Njemačke, zvjezda njemačke Bundeslige će obradovati oko 50 osnovnih škola iz cijele Bosne i Hergovine sa ukupno 1000 dresova, kao i fudbalskim loptama.

“Bez obzira na rezultat utakmice u srijedu, činjenica da smo uspjeli ući u kvalifikacije je već ogroman uspjeh za našu reprezentaciju,” rekao je Misimović. “Sada je za nas izazov da počnemo razmišljati o budućim uspjesima i pobjedama, a to je jedino moguće ukoliko uključimo djecu i omladinu iz naše zemlje u ovaj sport. Nadam se da ću barem malo doprinjeti ostvarenju cilja putem ove lične donacije,” dodao je na kraju.

Zvjezdan Misimović & Fonic U potrazi za pravim partnerom, Misimović je otkrio Fonic, kompaniju koja nudi ekstremno nisku cijenu od 9 centi po minuti za sve telefonske pozive iz Njemačke za Bosnu i Hercegovinu. “Čuo sam od mojih prijatelja u Njemačkoj da je Fonic izuzetno jeftin i popularan za telefonske pozive prijateljima i članovima porodice u Bosni i Hercegovini,” objasnio je Misimović. „Upravo zato sam odlučio da zamolim ovu kompaniju da me podrži u organizaciji i implementaciji ovog projekta i što je najvažnije oni su odmah prihvatili moj prijedlog.”

Holger Feistel, generalni direktor za finansije i operacije u Fonic-u, je dodao: “Ovo sponzorstvo za nas predstavlja veliku čast i zadovoljstvo i ujedno način da se zahvalimo svim načim vjernim korisnicima. Nudimo najniže cijene za pozive u inostranstvo sa mobilne mreže u Njemačkoj na fiksne telefonske mreže u Evropi i Sjevernoj Americi i na taj način pomažemo našim korisnicima da ostanu u konstantnom kontaktu, u ovom slučaju, sa prijateljima i članovima porodice u Bosni i Hercegovini.”

Fonic je telekomunikacijska kompanija sa sjedištem u Minhenu. U 100% vlasništvu Telefónica Grupe, ova kompanija nudi jednostavne, jasne i fer telekomunikacijske usluge sa veoma niskim cijenama. Fonic koristi Telefónica O2 Njemačka mrežu i ima dodatnu povoljnost korištenja povoljnih cjenovnika za korisnike kroz Telefónica Grupu. Prodaju svojih usluga vrši putem internet stranica www.fonic.de i u prodavnicama. Istovremeno je dostupan na 14,000 prodajnih mjesta.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Jedan odgovor na “Zvjezdan Misimović: Hiljadu dresova za BiH”

  1. Moj sin Emir, učenik osnovne škole Hasan Kikić u Gračanici vatreni je navijač reprezentacije i odličan nogometaš od pete godina.Nadam se da će se naš reprezentativac sjetiti i mladih navijača iz malih mjesta i obradovati ih sa dresovima iloptama.Sretno u srijedu. Ponosna mama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *