Zvono: Ljubav i logika razumijevanja

Udruženje za afirmaciju kulture i umjetnosti Zvono poziva na predavanje na temu LJUBAV I LOGIKA RAZUMIJEVANJA, uz promociju knjige 101 PORUKA O RAZUMIJEVANJU, autora Gorana Kojića.

Zašto je bez razumijevanja nemoguća ljubav? Zašto je bez razumijevanja nemoguća životna harmonija i sreća? Zašto je bez razumijevanja nemoguće partnerstvo? I kako do staze razumijevanja, koja sigurno vodi ka željenoj ljubavi, harmoniji, sreći, partnerstvu… neka su od pitanja na koje će Goran Kojić uz učešće Ane Čizmić, dati odgovor.

Predavanje će biti održano u sarajevskoj galeriji Zvono (Obala Maka Dizdara 10) u ponedjeljak, 11. decembra 2017. godine od 19 sati. Ulaz je besplatan, a predavanje obuhvata i promociju knjige “101 pouka o razumevanju”, koju ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni od 5KM.

ANA ČIZMIĆ dolazi takođe iz Beograda, specijalistkinja je poslovne psihologije. Certifikovana je “Heal Your Life” trenerica i lajf-kouč.

GORAN KOJIĆ dolazi iz Beograda. Certifikovani je lajf-kouč po Čarlsu Berneru i Bertu Helingeru. Autor je knjige “101 pouka o razumevanju”. Više od 25 godina bavi se oblašću holističkog pristupa životu i zdravlju. Osnivač je te glavni i odgovorni urednik časopisa “Tajne vašeg zdravlja”, “Zdrav život”, “Živeti zdravije”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *