Letu štuke ponovo u Beogradu

Nakon nedavnog sjajnog koncertnog debija u beogradskom Domu omladine sarajevski bend Letu štuke se na poziv organizator vraćaju pred beogradsku publiku 12. avgusta 2009. godine gdje će učestvovati na “Beer Fest”, festivalu muzike i piva na beogradskom Ušću.

Letu štuke, koncert u DOB-u (foto: Alma Telibečirević)

“Htjeli smo se predstaviti Beograđanima u Domu omladine i ako sve dobro prođe uskoro ponoviti nastup. Ovaj poziv za sviranje na festivalu je poseban izazov, jer u Domu omladine sviraš pred 1'000 ljudi koji su došli samo zbog tebe, dok je u ovom slučaju taj broj umnogostručen i to nam je prilika da se izborimo za novu publiku koja nas inače možda i ne bi nikad čula uživo”, komentarisao je Dino Šaran.

Vlasnici hitova “Sunce”, “Pero papacoder”, “Tesla” i “Bella donna”, su u Srbiji prije aprilskog koncerta u Beogradu, nastupali i na novosadskom EXIT-u 2008. godine.

Poslije koncerta na kome su specijalni gosti bili glumci Srđan Žika Todorović i Sergej Trifunović, internet magazin popbox je obajvio kako je bend Dine Šarana uspio “napuniti Dom omladine bez bjesomučne medijske podrške ili grebanja o minuli rad”.

Štuke su u naletu na region otprašili i odličan koncert u zagrebačkoj Tvornici, 30. maja, gdje im se kao gošća pridružila Remi iz benda Elemental i sa Dinom otpjevala “Poljubi je dok spava”.

Bend je prije nekoliko nedjelja objavio spot “Psycho” sa albuma “Proteini i ugljikohidrati”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *