Kategorije

O NAMA / KONTAKT

O NAMA

U potrazi za gradom - www.sarajevo.co.ba (Sarajevo, 23. januar 2016. godine)
U potrazi za gradom – www.sarajevo.co.ba (Sarajevo, 23. januar 2016. godine)

SARAJEVO.co.ba je internetski portal baziran na ideji njegovanja i očuvanja Sarajeva kakvog ga generacije pamte i vole. Krilatica “Još Uvijek Sarajevo” nije slučajno odabrana. U naletu trendovskih ispoljavanja svega i svačega, ponajviše papanluka, ni Sarajevo nije pošteđeno besmisla, neukusa, neznanja, nauštrb svojoj viševijekovnoj tradiciji i ljepoti.

Sarajevo.co.ba je portal pokrenut i sa ciljem pružanja svježih i tačnih informacija o aktuelnostima, događajima, turizmu, kulturi, muzici… u gradu Sarajevu i drugdje.

Osnovna ideja ne prepustiti zaboravu jedan grad koji se u posljednjih 20 “demokratskih” godina potpuno izmijenio. Nagore. Očuvanje tradicije ljubavi, generacijskog poštovanja i vjekovne raznolikosti što je oduvijek krasilo grad na Miljacki i njegove stanovnike što su u prošlim vremenima znalački prikazivali svijetu navela nas je da damo punu podršku istinskim ljudskim vrijednostima i grad ponovo učinimo Gradom, kakvim će se ponositi svi bez obzira na stalno isticane razlike.

KONTAKT

Ukoliko imate pitanja o projektu, saradnji ili oglašavanju… kontaktirajte nas.

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša email adresa (obavezno)

Naslov poruke

Sadržaj poruke

Želite postati Čitatelj urednik? Pokušajte »

Popularne teme na SARAJEVO.co.ba

2 odgovora na “O NAMA / KONTAKT”

Postovanje,
Da li imate polaske za Srbiju 01.01.2020. (Nis ili Beograd)?
Unapred hvala
Srdacan pozdrav

Dobar dan! I will be travelling to BiH in April. After Sarajevo I want to go to Visegrad on april 22. Could you please inform me the timetable for buses going to Visegrad from Sarajevo on April 22 and return bus from Visegrad to Sarajevo on April 24. Hvala!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *