O NAMA / KONTAKT

pomoziba

O NAMA

U potrazi za gradom – www.sarajevo.co.ba (Sarajevo, 23. januar 2016. godine)


SARAJEVO.co.ba je internetski portal baziran na ideji njegovanja i očuvanja Sarajeva kakvog ga generacije pamte i vole. Krilatica “Još Uvijek Sarajevo” nije slučajno odabrana. U naletu trendovskih ispoljavanja svega i svačega, ponajviše papanluka, ni Sarajevo nije pošteđeno besmisla, neukusa, neznanja, nauštrb svojoj viševijekovnoj tradiciji i ljepoti.

Sarajevo.co.ba je portal pokrenut i sa ciljem pružanja svježih i tačnih informacija o aktuelnostima, događajima, turizmu, kulturi, muzici… u gradu Sarajevu i drugdje.

Osnovna ideja ne prepustiti zaboravu jedan grad koji se u posljednjih 20 “demokratskih” godina potpuno izmijenio. Nagore. Očuvanje tradicije ljubavi, generacijskog poštovanja i vjekovne raznolikosti što je oduvijek krasilo grad na Miljacki i njegove stanovnike što su u prošlim vremenima znalački prikazivali svijetu navela nas je da damo punu podršku istinskim ljudskim vrijednostima i grad ponovo učinimo Gradom, kakvim će se ponositi svi bez obzira na stalno isticane razlike.

KONTAKT

Ukoliko imate pitanja o projektu, saradnji ili oglašavanju… kontaktirajte nas.

  Vaše ime i prezime (obavezno)

  Vaša email adresa (obavezno)

  Naslov poruke

  Sadržaj poruke

  donorskamrezacom

  Želite postati Čitatelj urednik? Pokušajte »

   

  5 Odgovori na “O NAMA / KONTAKT”

  1. Postovanje,
   Da li imate polaske za Srbiju 01.01.2020. (Nis ili Beograd)?
   Unapred hvala
   Srdacan pozdrav

  2. Dobar dan! I will be travelling to BiH in April. After Sarajevo I want to go to Visegrad on april 22. Could you please inform me the timetable for buses going to Visegrad from Sarajevo on April 22 and return bus from Visegrad to Sarajevo on April 24. Hvala!

  3. Pozdrav,

   da li imate linije prema Livnu i u koje vrijeme i kojim danima?
   Na telefon niko ne odgovara… ;(
   Hvala

  4. Pozdrav,
   Mozete mi reci U koliko sati ima autobus za Bihac poslije 14:00 hvala i koji je autorevoznik

  5. Postovani, Nadam se da ste dobro. Zelim da Vas obavijestim da sam do sada objavila (izdala) 105 knjiga. Takodje zelim da znate da imam moj YouTube I TikTok kanal. Bilo bi mi drago da imamo intervju. Velika hvala. Srdacno Vas pozdravljam, Aida

   Ovo je link do moj websajt:
   https://www.aidamandic.com

   Hello! My name is Aida. I am a songwriter and poet. I am the published author of 105 books. I have written over 100 books. I write about the Bosnian Genocide (I am a survivor of it), love, war, bullying, heartbreak, triumph, social justice, women's rights, human rights, mental health, and more. How may I get interviewed by your organization?
   The link to my website is
   https://www.aidamandic.com/

  Komentariši

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *