Cinemas (Sloga): HOT Friday (hip-hop session)

Udruženje za kulturnu i medijsku dekontaminaciju, STUDENTSKI eFM RADIO i Radio Sarajevo u saradnji sa međunarodnom organizacijom ‘British Council’, a u sklopu projekata ‘Music Showcase’ i ‘Selector radio show’, u petak, 25. aprila 2014. godine će ugostiti britansku hip-hop zvijezdu P Money.

P Money
P Money

Paris Moore-Williams, poznatiji kao P Money, je britanski MC iz južnog Londona i jako popularan izvođač svog žanra. Prema svom stilu jedan je od najvažnijih likova dubstep i hip hop scene. Svoju karijeru je započeo zajedno sa Little Dee and Blacks u Fatal Assassins. Postigao je ogroman uspijeh sa singlom ‘What Did He Say’, koji je objavljenim na svim formatima – ploča, cd i web izdanje. Trenutno je uključen u projekte ekipe OG Season.

P Money: Fire In The Booth

U sklopu projekta će nastupiti i mladi bosanskohercegovački hip-hop umjetnici među kojima su i najbrži reper na Balkanu – Jasmin Alić aka Biga iz Zenice, uz podršku ‘full clip dj’z’ sa STUDENTSKOG eFM RADIJA.

P Money
P Money

Osim sjajnog koncertnog nastupa, P Money će se družiti i sa lokalnim hip-hop umjetnicima na radionici koja će biti održana u četvrtak, 24. aprila 2014. godine u Centru za kulturnu i medijsku dekontaminaciju. U okviru radionice mladi će imati priliku da se razmjene iskustva sa svjetski poznatim umjetnikom.

P Money: Freestyle

Više informacija o STUDENTSKOM eFM RADIJU i dosadašnjim muzičkim projektima možete naći na adresi eFM.ba (eFM.ba/tomcraft, eFM.ba/sevdahbaby).

P Money
P Money

Više informacija o Radio Selektor možete pronaći na selector-radio.com

Termin: 25. april 2014. godine @ 22:00h
Lokacija: Cinemas (Sloga) Sarajevo
Ulaz: 10 KM

mapa područja

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *