Music Life – alternativna i underground muzička scena u BiH

Upoznajte muzičare, autore, dizajnere, režisere, kompozitore, kritičare, i sve one koji direktno ili indirektno imaju veze sa urbanom domaćom muzičkom scenom.

Damir Bašić Duka

Music Life je novi TV projekat koji ima za cilj ponuditi svojoj publici nešto novo, drugačije, neobičnije, originalnije i jednostavno bolje. Emisija je namijenjena svim ljubiteljima urbanog zvuka, koji žele bolje upoznati bosanskohercegovačku alternativnu i underground muzičku scenu. Acoustic friends, Non cut movie, Countdown, samo su neke od rubrika kroz koje će voditi mladi sarajevski muzičar Damir Bašić Duka, svakog ponedjeljka u 22:30 na programu BHT 1.

Vrijedna ekipa Music Life-a upoznaće gledaoce sa mnoštvom muzičara, autora, dizajnera, režisera, kompozitora, kritičara, i svih onih koji direktno ili indirektno imaju veze sa urbanom domaćom muzičkom scenom. Među njima će se moći prepoznati i neka već vrlo poznata imena, ali i dosta onih koji do sada nisu imali prilike da se afirmiraju, a zaslužili su.

U sklopu Music Life projekta pokrenuta je i web-stranica, koja ima za cilj okupljanje muzičara sa područja cijele Bosne i Hercegovine, a kako bi im bilo omogućeno što lakše umrežavanje i komunikacija.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *