Nakon Skroza: Sve sam jači

10 godina grupe SkrozDakle… polako sastavljam djelove sebe od jutros… sinoć bijah u Domu Mladih Skenderija, na koncertu povodom 10 godina profesionalnog rada grupe Skroz..

Sad bih mogla vjerovatno izvuči masu superlativa o izvedbi, nastupu, pjesmama.. no odavno nisam bila na jednom kulturnom događaju gdje je sve ovako cjelovito funkcionlisalo….. Muzičari..publika.. gosti.. savršeno..

Idealna publika…koja je uredno stajala na ulazu u dvoranu, do kraja platoa, dvoje po dvoje.. niko se nije gurao,svadjao..nikakve nervoze….svi razdragani, puni pozitivne energije.. Dom Mladih pun….

Predgrupa je bila upravo “Predgrupa” iz Gračanice.. bend kojeg ja poznajem godinama ali je bilo dosta ljudi u publici koji ih nisu znali ili do sada čuli uživo i ostali su zaista pozitivno iznenađeni, jer su momci zaista dobri..

A onda Skroz… nikad jači..nikad bolji… nizale su se pjesma za pjesmom.. publika ih je pratila..atmosfera odlična…

Na ovom linku može se vidjeti tek djelić te atmosfere.

Specijani gosti Bure iz Siktera. Dino Šaran..i po prvi put na velikom koncertu su nastupila i Dvadesetorica…. Momci koji se uz pomoć specifičnog humora ovih podneblja zaista kvalietno ironično zezaju sa našom tmurnom svakodnevnicom.. nastup osmišljen idealno.. pun pogodak.. izazvali su ovacije.. Nakon njih se Skroz vratio na stage.. i doslovce dokrajčio publiku…

Odavno nisam izašla zadovoljnija sa nekog događaja…

piše: Alma T.

pročitajte i:
Intervju: Adnan Šaran, grupa Skroz

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *