Nema nako ležat, nema nako sjedit…

Arapi u čarapi su donijeli par miliona, to gledam s balkona. Investicije turske napale, pokupovaše nam mahale.

Detalj iz spota Armagedon (Adnan Šaran ft. Basheskia & Edward EQ)
Detalj iz spota Armagedon (Adnan Šaran ft. Basheskia & Edward EQ)

Iz nebesa kreativne misli i primjene ovih dana je sletio najnoviji muzički broj iza kojeg stoje potvrđeni sarajevski takmaci – Adnan Šaran, Basheskia i Edward EQ, a naslovljen je indikativnim nazivom ARMAGEDON. Ova muzička simbioza, koju čine u posljednje vrijeme više ‘električni’ Basheskia i EEQ zajedno sa nesputanim izrazito rokerskim talentom Adnanom Šaranom samo za neupućene može biti iznenađenje, posebno kad se posluša šta trojac bez kormilara ima reći u svom najnovijem izdanju.
Uz jasnu kritiku aktuelnog društvenog poretka i ozlojađene mase, koja ne zna kud bi ali se boji izraziti bilo šta, kamoli pobuniti se, sarajevski muzičari u zamamnom ritmu od prvog do zadnjeg momenta ne odustaju od namjere da vas natjeraju da svoje cijenjene stražnjice podignete sa utabanih sjedalica i krenete u plesanje, skakanje, divljanje… Eventualna pojava ridanja se može opravdati otpusnim ventilom svakodnevnom stresu, koji prosječan Balkanac (i šire) svakodnevno osjeća.
Za Armagedon koji potpisuju Adnan Šaran, Nedim Zlatar, Leonardo Šarić i Kenan Glavinić, jako zanimljiv video uradak su priredili Ervin Prašljivić i Enes Zlatar Bure.

Adnan Šaran ft. Basheskia & Edward EQ - Armagedon

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *