Ništa pametno od Amara Osima

Menadžer tima s Grbavice, Amar Osim, u nedavnom je klupskom intervju govorio i o najboljem bh. fudbaleru Edinu Džeki, komentarišući njegov status u Manchester Cityju.

Amar Osim
Amar Osim

Osim je u intervjuu komentarisao da je Edinu Džeki bolje da napusti svoj sadašnji klub i pređe u neki drugi poput Southamptona, gdje neće imati toliko novca i neće osvajati titule, pa mu je bolje da šuti i radi. Mnogima se nije svidjela Osimova izjava, a među njima je i Irfan Redžepagić, agent našeg ponajboljeg reprezenatativca. Redžepagić smatra da Osim ne treba blatiti Džeku i da je očito da je Željezničaru ponestalo para.

‘Donekle razumijem želju javnosti da u svakoj utakmici Edina gleda u početnoj postavi Sitija. Ono što ne razumijem jeste nedavna izjava Amara Osima. Shvatam da on ima veliku želju da Edin što prije promijeni klub, jer bi od tog transfera, baš kao i od prethodnih, klub s Grbavice dobio velike pare i tako napunio klupsku kasu.’, kaže Redžepagić.

Edin Džeko sa roditeljima i menadžerom Redžepagićem
Edin Džeko sa roditeljima i menadžerom Redžepagićem

Agent Edina Džeke ne razumije odakle potreba blatiti momka na jedan ‘klasični mahalski način’: ‘Ja sam onaj njegov intervju doživio kao klasično mahalanje negdje u kafani kada se raja zapije pa onda glavni u raji uzme riječ i kaže: Šta će Džeko, ko je on? Osamnaesti igrač. Sjedi i šuti. Ništa pametno u intervjuu s Osimom u vezi s Edinom nisam pročitao.’, kaže Redžepagić.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *