Od 15. decembra na Trgu oslobođenja koncerti, prvoklasna gastro ponuda, Rudolfov kutak

Od 15. decembra 2016. do 15. januara 2017. godine na sarajevskom Trgu oslobođenja će biti održan SARAJEVO WINTER MARKET.

Postavljanje objekata za Sarajevo Winter Market 2016/2017
Postavljanje objekata za Sarajevo Winter Market 2016/2017

U toku je postavljanje montažnih objekata, šatora i drugih pratećih objekata, s obzirom da će manifestacija ponuditi mnoštvo zanimljivih sadržaja tokom zimskih praznika, kako građanima Sarajeva, tako i brojnim turistima koji odluče posjetiti glavni grad Bosne i Hercegovine.
Na poznatom prostoru između Ekonomskog fakulteta i zgrade sarajevske ‘Svjetlosti’, od 15. decembra do 15. januara, posjetitelje će svakodnevno čekati mnoštvo razloga za veselje i razonodu na SARAJEVO WINTER MARKETU. Ovosezonsko izdanje tradicionalnog zimskog veselja će biti još sadržajnije i raznovrsnije nego ranije uz dvadeset izlagača, najboljih predstavnika svojih branši, koji će posjetioce čekati uz igru, pjesmu i prvoklasnu gastronomsku ponudu u drvenim kućicama izgrađenim specijalno za ovu priliku.

Sarajevo Winter Market
Sarajevo Winter Market

U središtu Trga oslobođenja nalaziće se šator, svojevrsni epicentar jednomjesečnog praznovanja, gdje će se svakodnevno održavati zanimljivi koncerti i predstave, a očekuje se da to postane glavno okupljalište mladih tokom jednomjesečne manifestacije.
Za najmlađe je pripremljen susret sa Djeda Mrazom i ulazak u njegove specijalne odaje, pravljenje najvećeg Snješka Bijelića, kao i potraga za nestašnim Vinterčićima, kao za misterioznim Pokemonima. Najspretnije čekaju primamljive nagrade. Očekuje se da Rudolfov kutak posebno oduševi mališane, koji će roditelje vući za rukav da svakoga dana učestvuju u toj zanosnoj igri. Očekuje se da i brojni turisti, koji odluče posjetiti Sarajevo za praznike, naviknuti na vrhunske blagdanske ugođaje, sve to dožive i na SARAJEVO WINTER MARKETU, te da će se i zbog toga stalno vraćati u Sarajevo.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *