Od 15. decembra na Trgu oslobođenja koncerti, prvoklasna gastro ponuda, Rudolfov kutak

a poznatom prostoru između Ekonomskog fakulteta i zgrade sarajevske ‘Svjetlosti’ posjetitelje će svakodnevno čekati mnoštvo razloga za veselje i razonodu

Postavljanje objekata za Sarajevo Winter Market 2016/2017

Od 15. decembra 2016. do 15. januara 2017. godine na sarajevskom Trgu oslobođenja će biti održan SARAJEVO WINTER MARKET. U toku je postavljanje montažnih objekata, šatora i drugih pratećih objekata, s obzirom da će manifestacija ponuditi mnoštvo zanimljivih sadržaja tokom zimskih praznika, kako građanima Sarajeva, tako i brojnim turistima koji odluče posjetiti glavni grad Bosne i Hercegovine.

Na poznatom prostoru između Ekonomskog fakulteta i zgrade sarajevske ‘Svjetlosti’, od 15. decembra do 15. januara, posjetitelje će svakodnevno čekati mnoštvo razloga za veselje i razonodu na SARAJEVO WINTER MARKETU. Ovosezonsko izdanje tradicionalnog zimskog veselja će biti još sadržajnije i raznovrsnije nego ranije uz dvadeset izlagača, najboljih predstavnika svojih branši, koji će posjetioce čekati uz igru, pjesmu i prvoklasnu gastronomsku ponudu u drvenim kućicama izgrađenim specijalno za ovu priliku.

Sarajevo Winter Market

U središtu Trga oslobođenja nalaziće se šator, svojevrsni epicentar jednomjesečnog praznovanja, gdje će se svakodnevno održavati zanimljivi koncerti i predstave, a očekuje se da to postane glavno okupljalište mladih tokom jednomjesečne manifestacije.

Za najmlađe je pripremljen susret sa Djeda Mrazom i ulazak u njegove specijalne odaje, pravljenje najvećeg Snješka Bijelića, kao i potraga za nestašnim Vinterčićima, kao za misterioznim Pokemonima. Najspretnije čekaju primamljive nagrade. Očekuje se da Rudolfov kutak posebno oduševi mališane, koji će roditelje vući za rukav da svakoga dana učestvuju u toj zanosnoj igri. Očekuje se da i brojni turisti, koji odluče posjetiti Sarajevo za praznike, naviknuti na vrhunske blagdanske ugođaje, sve to dožive i na SARAJEVO WINTER MARKETU, te da će se i zbog toga stalno vraćati u Sarajevo.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *