Održano druženje Željinih legendi

Legende ističu da bez obzira na poteškoće perspektiva zasnovana na strateškim ciljevima daje nadu za svijetlijom budućnosti ovog sportskog kolektiva.

Željine legende

U prostorijama Plavog salona je 27. decembra 2021. godine održan sastanak, a potom i druženje sa legendama i veteranima Fudbalskog kluba Željezničar. Sastanak je organizovan na inicijativu Radne grupe za izradu strategije kluba, koja je svim prisutnim Željinim legendama i veteranima prezentirala osnovne smjernice Strategije najstarijeg sarajevskog premijerligaša za naredne četiri godine, a dokument će uskoro biti finaliziran i upućen prema klupskoj Skupštini.

Predstavljanje strategije u Plavom salonu

Legende popularnog Želje su dale podršku osnovnim reformskim prijedlozima sadržanim u Strategiji, te istakli kako bez obzira na poteškoće u trenutnom poslovanju kluba, perspektiva zasnovana na strateškim ciljevima daje nadu za svijetlijom budućnosti ovog sportskog kolektiva. Sastanku su uz članove Radne grupe za izradu Strategije Kluba prisustvovali v.d. predsjednik Upravnog odbora Oro Ibrišimović, predsjednik Skupštine Edin Cernica, te novi direktor Edison Pavlović.

Među brojnim legendama tima s Grbavice družili su se i Rastislav Rade Matić, Hamo Dizdarević, dr. Josip Jurišić, Branimir Jelušić, Mišo Smajlović, Zdenko Jelić, Enver Hadžiabdić, Tarik Hodžić, Enver Kapidžić, Džemaludin Šerbo, Senad Arnautović, Bulend Biščević, Dragan Škrba, Nusret Kadrić i Duško Jovanović dok su se putem video poziva priključili Radmilo Mihajlović, Josip Čilić, Admir Adžem, a Nenad Starovlah se svim prisutnima prethodno obratio pismom i pozdravima.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *