Željo i Slavija igraju u subotu

Iako se trebalo igrati kasnije, Minsitarstvo unutrašnjih poslova je zamolio da im olakšaju jer u nedjelju moraju osiugravati nekoliko sportskih događaja

Dželaludin Muharemović

Susret petog kola fudbalske Premijer lige BiH između Željezničara i Slavije, nakon niza informacija o promjeni termina zbog bolesti igrača Želje, ipak će biti odigran u subotu, kako je ranije planirano. Iz tabora Plavih kažu da je nakon predloženog pomjeranja za nedjelju, utakmica na incijativu MUP-a ipak vraćena na već utvrđeni termin.

‘Utakmicu ćemo ipak odigrati u subotu. Htjeli smo da igramo kasnije, ali MUP nas je zamolio da im olakšamo, jer u nedjelju imaju osiugravanje utakmice bh. košarkaške reprezentacije, isti dan igraju Sarajevo i GOŠK, održava se i biciklistička utrka. Zbog svih tih razloga odlučili smo da se susret igra u subotu u 19 sati.’, saopštio je direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović.

Naime, zbog trovanja hranom igrača Željezničara susret je sa subote bio pomjeren na nedjelju, a u međuvremenu je došlo do nove promjene.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *