Amel Mekić nosi zastavu BiH na otvaranju Olimpijade

Svečana ceremonija podizanja bosanskohercegovačke zastave na jarbol održat će se 26. jula 2012. od 18 sati u londonskom Olimpijskom selu.

Amel Mekić
Amel Mekić
Delegacija Bosne i Hercegovine putuje u London 25. jula 2012. godine, dva dana prije zvaničnog otvaranja Olimpijskih igara, na kojoj će boje Bosne i Hercegovine braniti šest sportista, pet trenera, i šef misije.

Na Olimpijadu putuju: Lucija Kimani (trener: Siniša Marcić), Kemal Mešić (trener: Fuad Mešić), Amel Mekić (trener: Branislav Crnogorac), Ivana Ninković, Ensar Hajder (trener: Muhamed Smajlefendić), Nadžad Fazlija (trener: Esad Mavrić), i šef misije Said Fazlagić.

Čast da ponese bosanskohercegovačku zastavu na otvaranju PLimpijade dobio je evropski džudo prvak Amel Mekić.

Lucija Kimani
Lucija Kimani
Svečana ceremonija podizanja bosanskohercegovačke zastave na jarbol održava se 26. jula 2012. godine od 18 sati u londonskom Olimpijskom selu, čime će i zvanično biti izjavljena dobrodošlica reprezentaciji BiH kao stanovnicima Olimpijskog sela.

Ko će nositi zastavu BiH na zatvaranju Olimpijade, zavisiće od postignutih rezultata, a povratak naše delegacije u Bosnu i Hercegovinu planiran je za 14. august 2012. godine.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *