Balkanski seks i grad u Sarajevu

Hit predstava BALKANSKI SEKS I GRAD – ČIPKA I ČOKOLADA će biti održana u sarajevskom klubu Cinemas Sloga (Mehmeda Spahe 20), u utorak 27. decembra 2016. godine od 20 sati.

Detalj iz predstave Balkanski sex i grad - Čipka i čokolada
Detalj iz predstave Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada

Hit predstava BALKANSKI SEKS I GRAD – ČIPKA I ČOKOLADA je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktuelnim muško-ženskim problemima.
Američka serija SEX & THE CITY je svojevremeno osvojila planetu baveći se upravo pitanjima kojima se na naš, balkanski, način bavi i hit predstava BALKANSKI SEKS I GRAD – ČIPKA I ČOKOLADA. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, glavne junakinje i njihovi partneri na duhovit način oživljavaju i predstavljaju mnoga pitanja, koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu, a na pozornici će oživjeti sva mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Balkanski sex i grad - Čipka i čokolada
Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada

Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Zverka igra lik zgodnog zavodnika. Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života, dok je Čupka sretno udata i majka troje dece. Njih dvije vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumiju i imaju slične probleme. Da se atmosfera malo začini u predstavu dolazi i cajka, koja ubija sve predrasude. Stigla je iz Dalmacije, sa velikim snovima i malo para, a ostalo možete vidjeti u predstavi.
Predstavu potpisuju Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer, koji je i producent predstave. Na sceni će svoje glumačko umijeće predstaviti Anita Petković, Svetlana Milenković, Nataša Jaramaz, Mikan Kozomara.

Detalj iz predstave Balkanski sex i grad - Čipka i čokolada
Detalj iz predstave Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada

Ulaznice po cijeni od 10 BAM su u prodaji u klubu Cinemas Sloga i putem mreže kupikartu. Kupovinom više od dvije ulaznice u Cinemas Sloga Clubu imate mogućnost besplatne rezervacije stola. Više informacija o ulaznicama i rezervacijama potražite na broj telefona 061 782 984.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *