Dnevna navika uspješnih

Azra Atagić - ĆatovićBrz i pravovremen pristup kvalitetnim poslovno investicionim informacijama postao je imperativ i neophodni uslov uspješnog poslovanja i razvoja poslovnih subjekata. Biti u mogućnosti naći kontakt novog potencijalnog poslovnog saradnika, kupca ili klijenta, te biti pravovremeno informisan o tekućim ekonomskim događajima u vlastititoj industriji i domaćem, ali i regionalnom tržištu presudna je konkurentska prednost kompanija, te pogotovo manjih i srednjih preduzeća.

Ovu činjenicu potvrđuje više od 15.000 poslovnih subjekata i menadžera koji su korisnici vodećeg poslovno-investicionog portala u regionu jugoistočne Evrope – portala eKapija.ba, koji je već 5 godina nezamjenjiva dnevna navika uspješnih. Tim profesionalnih novinara, poslovnih i investicionih analitičara, ekonomista, IT profesionalaca i marketing eksperata okupljenih oko ovog jedinstvenog projekta 24h dnevno brinu se pravovremenoj informisanosti gotovo svih značajnijih firmi u Bosni i Hercegovini, Srbiji i širem regionu.

Ovaj poslovni klub uspješnih sa svim značajnim koristima koje donosi za razvoj modernog poslovanja, prepoznat je kao vodeće ime svoje industrije te mu je na osnovu toga i dodijeljeno priznanje Superbrands.

„eKapija.ba prvi je i jedini poslovno-investicioni portal u regionu koji se može pohvaliti ovim prestižnim priznanjem, što je još jedna potvrda našeg kvalitetnog pristupa i rada. Zadovoljstvo je tim veće što eKapija.ba od svog osnivanja bilježi značajan rast korisnika, što uz planove proširenja mreže servisa i u druge susjedne zemlje garantuje poziciju informacionog motora modernog poslovanja u regionu. Naš uspjeh mjerimo uspjehom naših korisnika kojima je upravo eKapija.ba postala nezmjenjiva dnevna navika i konkurentska prednost od presudnog značaja pogotovo u vremenima recesije.” rekla je Azra Atagić – Ćatović, direktor eKapija.ba.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *